Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Samenwerking met Quadrant Kindercentra

Wij werken als basisschool in Gouda samen met Quadrant Kindercentra. 
U kunt uw kind opgeven voor de voor- en naschoolse opvang. De leidsters bieden de kinderen in verschillende ruimtes hetgeen waar het op dat moment interesse in is. De kinderen kunnen ook onder begeleiding buitenspelen. Bij mooi weer verzorgt Quadrant leuke activiteiten in en om de school. Het is vooral een ontspannende tijdsbesteding. 
 

BSO Het Groene Eiland (Buiten Schools Opvang)

BSO van Quadrant Kindercentra
Samen met Quadrant Kindercentra bieden wij voor- en naschoolse opvang (buitenschoolse opvang). Doordat de BSO in ons eigen gebouw zit, biedt het vooral voor jonge kinderen een rustige overgang tussen school- en BSO-tijd.
Voor een rondleiding of vragen kunt u OBS Het Groene Eiland bereiken via 06 - 41 12 21 15.

Waarom buitenschoolse opvang?
De tijd na school is erg waardevol.
Juist door samen te spelen, samen niets doen, knutselen, samen onenigheden oplossen, stoeien en alles wat je doet als je niet op school bent, word je groot.
En door al die dingen samen te doen, ontdek je nog meer.
Quadrant biedt naast naschoolse opvang (uit school - 18.30 uur) ook voorschoolse opvang (van 7.00 uur tot aanvang school) én vakantieopvang op onze naastgelegen locatie (van 7.30 - 18.30 uur).


Over Quadrant
Quadrant Kindercentra is een stichting die al jaren kwalitatief goede kinderopvang in Gouda en omstreken biedt met het motto: 'samen voor het kind'.
Samen met ouders en verzorgers willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen.
Als maatschappelijke onderneming werkt Quadrant veelvuldig samen met andere organisaties die actief zijn in de jeugdsector. Hierdoor is onder andere het activiteitenaanbod divers en uitdagend.


Interesse in buitenschoolse opvang?
Schrijf uw kind in via de website van Quadrant: www.quadrantkindercentra.nl of neem contact op met afdeling klantenservice via 0182-689 896 of info@quadrantkindercentra.nl voor meer informatie.